Ajankohtaista

INOX osti Kröger Worksin liiketoiminnan

INOX Finland Oy on ostanut Kröger Works Oy:n Jyväskylän Rautpohjassa toimivan peittausliiketoiminnan itselleen 2.1.2024 alkaen.

Kauppa on osa INOX Finlandin kasvustrategiaa ja vastaa hyvin kapasiteetin lisätarpeeseen niin tilojen kuin sijaintinsa puolesta. Yrityksen ruostumattoman teräksen koko peittauskapasitetti tulee olemaan jatkossa n. 10 000 tonnia vuodessa.

Jyväskylän Rautpohjassa sijaitsevan laitoksen toiminta kulkee jatkossa nimellä Peittaamo. Toiminta Jyväskylässä jatkuu normaalisti ja nykyiset asiakkuudet hoidetaan entiseen tapaan. Oulun Ruskossa sijaitseva peittauslaitos jatkaa toimintaansa sekä Pyhäjoen tuotantolaitos palvelee jatkossakin peittauksen ja elektrolyyttisen kiillotuksen saralla.

Liiketoimintakauppa on osa, kokonaisuutta jossa INOX Finlandin omistajat Matti Haapakoski ja Joni Nukari hankkivat enemmistön Kröger Works Oy:n osakekannasta.

INOX Alihankintamessuilla 8.-10.12.2020

Alihankintamessut järjestetään tänä vuonna totuttua myöhempänä ajankohtaja 8.-10. joulukuuta 2020.

Alihankintamessut on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma, jossa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista. INOX on jälleen mukana tutulla paikalla, osastolla A643.

Nähdään Tampereella!

Alihankintamessut 2020 →