INOX Pisara

INOX

HYGI™

Ruostumattoman teräksen
erikoiskäsittely

HYGI™ – kun puhtaus on elinehto.

INOX HYGI™ prosessin käyneet laitteet täyttävät korkeat hygieniavaatimukset mm. lääketehtaissa, sairaaloissa ja elintarviketehtaissa.

HYGI™ on suunniteltu erityisesti sovelluksiin, joille on elintärkeää kliininen puhtaus ja bakteerivapaat pinnat.

Käsittelyä hyödynnetään muunmuassa sairaala-, lääke-ja leikkaussali tarvikkeiden valmistuksessa. Käsittely parantaa merkittävästi leikkaussaleissa käytettävien osien korroosion- ja voimakkaiden puhdistusaineiden kestoa.

Elintarviketeollisuus hyötyy nopeasti hyvin puhdistuvista prosessisäiliöistä ja putkista. Monien leipomolaitteiden huolto ja hoito helpottuu merkittävästi.

Oikeat valinnat sekä materiaaleissa, että kemiallisissa käsittelyissä poistavat pinnoilta valmistuksessa tulleet epäpuhtaudet, varmistavat pinnan ja helpottavat puhdistamista.

INOX HYGI™ käsiteltyjä osia ovat mm. lääketehtaiden säiliöt, sekoittimien pinnat, kuljettimet, suodattimet, siivilät, astiat, kuivaimet, pilkkojat, jäähdytysputkistot, lämmönvaihtimet, sekä puhdastilalaitteet

INOX logo

INOX Finland Oy

INOX Finland Oy on erikoistunut tuomaan ruostumattoman teräksen parhaat puolet esiin. Oikealla materiaalinvalinnalla ja ominaisuuksien optimoinnilla saadaan aikaan paras lopputulos.