Palvelut

Erikoiskäsittelyt

INOX Flow

INOX FLOW™

Putkien virtauksen parantaminen FLOW™ käsittelyllä.

FLOW™ käsittelyllä siloitetaan putkien ja pumppujen sisäpinnat. 

INOX FLOW™ käsittelyssä sisäpintojen mikrobi saostumisen mahdollisuus poistetaan mm. putkistoissa, sihdeissä, venttiileissä ja lauhduttimissa.

Venttiilien ja pumpunpesien käsittelyn ansiosta pumppujen elinkaaren aikana tapahtuva tehohukka vähenee oleellisesti käsittelyn ansiosta. 

Huolellinen puhdistus ja valmiiden kappaleiden tarkka käsittely ja pakkaus vähentävät kulumisen mahdollisuutta venttiileissä.

Käsiteltyjen tuotteiden kliininen puhtaus ja hygieenisyys on tärkeä paloturvallisuustekijä teollisuuden happiputkissa.

INOX FLOW™ käsiteltyjä putkia ja pumpunpesiä käytetään muun muassa petrokemian-, ydinvoima-, lääke-, puolijohde-, paperi-, sekä elintarviketeollisuuteen.

Pyydä tarjous FLOW™ käsittelystä →
INOX Hygi

INOX HYGI™

HYGI™ käsittely kun puhtaus on elinehto.

HYGI™ prosessin käyneet laitteet täyttävät korkeat hygieniavaatimukset mm. lääketehtaissa, sairaaloissa ja elintarviketehtaissa.

INOX HYGI™ on suunniteltu erityisesti sovelluksiin, joille on elintärkeää kliininen puhtaus ja bakteerivapaat pinnat.

Käsittelyä hyödynnetään muunmuassa sairaala-, lääke-ja leikkaussali tarvikkeiden valmistuksessa. Käsittely parantaa merkittävästi leikkaussaleissa käytettävien osien korroosion- ja voimakkaiden puhdistusaineiden kestoa.

Elintarviketeollisuus hyötyy nopeasti hyvin puhdistuvista prosessisäiliöistä ja putkista. Monien leipomolaitteiden huolto ja hoito helpottuu merkittävästi.

Oikeat valinnat sekä materiaaleissa, että kemiallisissa käsittelyissä poistavat pinnoilta valmistuksessa tulleet epäpuhtaudet, varmistavat pinnan ja helpottavat puhdistamista.

INOX HYGI™ käsiteltyjä osia ovat mm. lääketehtaiden säiliöt, sekoittimien pinnat, kuljettimet, suodattimet, siivilät, astiat, kuivaimet, pilkkojat, jäähdytysputkistot, lämmönvaihtimet, seka puhdastilalaitteet

Pyydä tarjous HYGI™ käsittelystä →
INOX Power

INOX POWER™

POWER™ voimalaitoksiin.

POWER™ käsittely on kehitetty erityisesti ydinvoimaan, mutta voidaan hyödyntää myös muissa voimaloissa.

INOX POWER™ käsittely on kehitetty erityisesti tehokkuuden parantamiseen raskaan teollisuuden sovelluksissa.

Primääripuolen suodatus ja jäähdytysputkistoihin tehty käsittely ydinvoimalaitoksessa tekee laitoksesta turvallisemman työpaikan.

Käsittelystä hyötyvät korroosioalttiissa tehdasympäristössä ruostumattomat rakenteet ja laitteet.

Oikeat materiaalivalinnat ja kemialliset käsittelyt pidentävät laitteiden elinikää ja lyhentävät tehtaiden huoltoseisakkeja.

INOX POWER™ –käsittelyä hyödynnetään myös malminetsintään tehdyissä laitteissa, jäähdytyselementeissä, lämmönvaihtimissa, venttiileissä, lauhduttimissa ja useissa voimalaitoksiin tehdyissä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa sovelluksissa.

Pyydä tarjous POWER™ käsittelystä →
INOX Corro

INOX CORRO™

CORRO™ käsiteltyjä pintoja on avomerellä ja avaruudessa.

CORRO™ on kehitetty äärimmäisiin olosuhteisiin ja siitä hyötyvät myös tavanomaisemmat sovellukset.

INOX CORRO™ käsittelyssä materiaalin pintaa manipuloidaan siten että teräksen pinnan kromipitoisuus kasvaa jopa yli 50% (1.4404 tutkimus 5/2018, 17,2% --> 26%). Pinnan mikrorakenteet myös tiivistyvät suojaamaan materiaalia kaikenlaiselta korroosiolta.

Oikea materiaalinvalinta ja kemiallinen käsittely johtavat parhaaseen lopputulokseen.

Ruostumaton teräs valitaan materiaaliksi useimmiten paremman korroosionkeston vuoksi. INOX CORRO™ käsittely tuo materiaalista koko hyödyn esille.

INOX CORRO™ käsittely on järkevä ratkaisu mm. porauslauttojen osille, putkille, pumpuille, venttiileille ja lauhduttimille.

Pyydä tarjous CORRO™ käsittelystä →
INOX Deco

INOX DECO™

DECO™ on kehitetty näyttäviin kohteisiin.

DECO™ käsittelyllä saadaan ruostumattomille tuotteille arvokkuutta ja kaunis ulkonäkö.

INOX DECO™ -käsitteltyjä tuotteita on toimitettu tuhansia neliöitä julkisiin rakennelmiin ja tiloihin, kuten metropysäkeille, pilvenpiirtäjiin ja taideteoksiin.

Sähkökemiallinen käsittely sopii hyvin myös tavanomaisiin kuluttajatuotteisiin, kuten veneenkaiteisiin ja paperitelineisiin.

INOX DECO™ – käsiteltyjä tuotteita on toimitettu erityisesti näyttäviin rakennuskohteisiin, sekä kuluttajatuotteisiin.

Pyydä tarjous DECO™ käsittelystä →